BROODJE BEN DIEMEN

BROODJE BEN DIEMEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 122 beoordelingen
16 okt 2021 om 14:35 Alles super vers!
25 sep 2021 om 14:36 Veel te laat geleverd, wel zeer rijkelijk belegd. Als je geen directe honger of haast hebt is het een aanrader.
28 aug 2021 om 14:31 Bijzonder goed! Ruim belegd en erg lekker. Echt een aanrader. Snel bezorgd ook!
31 jul 2021 om 15:04 Lieve medewerker die ons gratis 2 spa blauw mee gaf omdat de bestelling langer duurde dan verwacht. De broodje zijn echt groot en vult enorm goed. Ik vind de carpaccio wel erg lekker! Tonijn is ook te doen.
3 jul 2021 om 15:07 Excellent quality! Very good taste. Person at the restaurant very kind!
28 feb 2021 om 16:28 Heerlijk verse en super goed belegde broodjes. Bezorging netjes en op tijd. Echt een aanrader.
21 feb 2021 om 18:28 3u vt voren besteld, maar alsnog kwam het eten 40 min nadat ik had aangegeven het te willen ontvangen. Lijkt me dat je dat dan wel op tijd kan maken.
20 feb 2021 om 15:39 Heerlijke en goed gevulde broodjes. Bezorgtijd is soms wat lang, waarschijnlijk vanwege drukte maar altijd een vriendelijke bezorger.
31 jan 2021 om 15:30 Fantastische broodjes echt heerlijk duurde wel wat lang voor het er was
10 jan 2021 om 15:59 Broodjes waren lekker en goed!
9 jan 2021 om 13:18 Best sandwiches in Amsterdam, honestly. And I’ve never had a problem with the delivery, like the other reviews say, and I’ve ordered from them a dozen times or more. Absolutely one of my favorites in town.
15 nov 2020 om 17:15 Lekkere, rijkelijk belegde broodjes met verse ingrediënten... kom zeker terug