BROODJE BEN DIEMEN

BROODJE BEN DIEMEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 131 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Broodje Ben Diemen. Meer weten? Ontdek meer

3 apr 2022 om 18:51 Heerlijke broodjes en op tijd geleverd!
12 mrt 2022 om 13:52 Drinken vergeten en nemen vervolgens niet op
5 feb 2022 om 16:12 Eten is erg lekker, maar bezorging duurt wel erg lang.
9 jan 2022 om 15:17 Bijna 2 uur gewacht op onze 2 broodjes.. denk dat ze de zalm nog zelf moesten vangen. Wel lekkere broodjes
9 jan 2022 om 10:57 Heerlijk!
20 nov 2021 om 13:10 Heerlijk, echt een broodje tonijn! Bezorging perfect!!
16 okt 2021 om 14:35 Alles super vers!
25 sep 2021 om 14:36 Veel te laat geleverd, wel zeer rijkelijk belegd. Als je geen directe honger of haast hebt is het een aanrader.
28 aug 2021 om 14:31 Bijzonder goed! Ruim belegd en erg lekker. Echt een aanrader. Snel bezorgd ook!
31 jul 2021 om 15:04 Lieve medewerker die ons gratis 2 spa blauw mee gaf omdat de bestelling langer duurde dan verwacht. De broodje zijn echt groot en vult enorm goed. Ik vind de carpaccio wel erg lekker! Tonijn is ook te doen.
3 jul 2021 om 15:07 Excellent quality! Very good taste. Person at the restaurant very kind!
28 feb 2021 om 16:28 Heerlijk verse en super goed belegde broodjes. Bezorging netjes en op tijd. Echt een aanrader.