BROODJE BEN DIEMEN

BROODJE BEN DIEMEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 116 beoordelingen
28 feb 2021 om 16:28 Heerlijk verse en super goed belegde broodjes. Bezorging netjes en op tijd. Echt een aanrader.
21 feb 2021 om 18:28 3u vt voren besteld, maar alsnog kwam het eten 40 min nadat ik had aangegeven het te willen ontvangen. Lijkt me dat je dat dan wel op tijd kan maken.
20 feb 2021 om 15:39 Heerlijke en goed gevulde broodjes. Bezorgtijd is soms wat lang, waarschijnlijk vanwege drukte maar altijd een vriendelijke bezorger.
31 jan 2021 om 15:30 Fantastische broodjes echt heerlijk duurde wel wat lang voor het er was
10 jan 2021 om 15:59 Broodjes waren lekker en goed!
9 jan 2021 om 13:18 Best sandwiches in Amsterdam, honestly. And I’ve never had a problem with the delivery, like the other reviews say, and I’ve ordered from them a dozen times or more. Absolutely one of my favorites in town.
15 nov 2020 om 17:15 Lekkere, rijkelijk belegde broodjes met verse ingrediënten... kom zeker terug
2 okt 2020 om 15:27 De bezorging liep helaas niet soepel. Toch heeft de eigenaar ons een goede compensatie gegeven. We geven het graag een extra kans binnenkort. Eten is zoals altijd erg lekker!
21 sep 2020 om 13:46 Precies op tijd geleverd en wederom super lekker
15 sep 2020 om 16:28 De broodjes zijn altijd echt heerlijk. Alleen helaas duurt het sinds kort even voordat het er is waardoor het broodje alweer koud is! Alsnog heerlijk.
10 sep 2020 om 13:47 Rond 10:15 besteld voor 11:45, ze waren er pas om 12:30.
3 sep 2020 om 18:57 Netjes op gevraagde tijd bezorgd. Altijd heerlijke broodjes!